Para colaboraciones, puedes escribirme a [email protected]

Si quieres contactar conmigo de forma más privada, también puedes utilizar este formulario.

6 Comentarios
 • Elena

  Responder

  Hola Sheila, estic embarassada de molt poquet i vaig estar buscant idees per fer fotos de l’evolucio de la meva panxa i vaig trobar les teves, hem van encantar, de fet m’he copiat!! Espero que no et sapiga greu!! Jijiji i ahir vaig veure el programa, hem vaig emocionar molt cuan deies que ja ereu una familia i al final del programa van sortir varies imatges i vaig veure les de la panxa i li vaig dir al meu home, miraaaa es la noia de les fotos que et vaig ensenyar!! Hem va fer tanta gracia!!! I res ara et segueixo al blog!

  • trandafiras

   Hola Elena!! Què guai que estiguis fent les fotos de l’evolució de l’embaràs! Ja veuràs com és preciós i ni tu mateixa te n’adones de l’evolució fins que no veus les fotos anteriors. I és un record fantàstic.
   Enhorabona pel teu embaràs i gràcies per seguir-me!! Petons.

 • Cris

  Responder

  Hola!!!

 • xavi

  Responder

  hola. otra cosa muy bonita que solemos hacer nosotros, son pendientes, colgantes, broches, anillos o llaveros, mediante transferencia de una ecografia…..

  podéis ver algunos ejemplos en nuestra web: http://www.paulets.es

  espero os guste la idea y si queréis alguno, ya sabeis…

 • Mi Mundo con ellos Tres

  Responder

  Te acabo de dejar un correo, no se si te llegan

¡Deja un comentario!