Para colaboraciones, puedes escribirme a hola@palabrademadre.com

Si quieres contactar conmigo de forma más privada, también puedes utilizar este formulario.

6 Comentarios
 • Elena

  Responder

  Hola Sheila, estic embarassada de molt poquet i vaig estar buscant idees per fer fotos de l’evolucio de la meva panxa i vaig trobar les teves, hem van encantar, de fet m’he copiat!! Espero que no et sapiga greu!! Jijiji i ahir vaig veure el programa, hem vaig emocionar molt cuan deies que ja ereu una familia i al final del programa van sortir varies imatges i vaig veure les de la panxa i li vaig dir al meu home, miraaaa es la noia de les fotos que et vaig ensenyar!! Hem va fer tanta gracia!!! I res ara et segueixo al blog!

  • trandafiras

   Hola Elena!! Què guai que estiguis fent les fotos de l’evolució de l’embaràs! Ja veuràs com és preciós i ni tu mateixa te n’adones de l’evolució fins que no veus les fotos anteriors. I és un record fantàstic.
   Enhorabona pel teu embaràs i gràcies per seguir-me!! Petons.

 • Cris

  Responder

  Hola!!!

 • xavi

  Responder

  hola. otra cosa muy bonita que solemos hacer nosotros, son pendientes, colgantes, broches, anillos o llaveros, mediante transferencia de una ecografia…..

  podéis ver algunos ejemplos en nuestra web: http://www.paulets.es

  espero os guste la idea y si queréis alguno, ya sabeis…

 • Mi Mundo con ellos Tres

  Responder

  Te acabo de dejar un correo, no se si te llegan

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.